Menu

Gekoppelde rookmelders

Koppel de melders zodat iedereen gealarmeerd is

Om iedereen in uw pand op de hoogte te kunnen stellen van een beginnende brand, zijn gekoppelde rookmelders dé perfecte oplossing. Als in een groot pand één rookmelder afgaat, weten vaak alleen de mensen die toevallig in die vleugel aanwezig zijn dat er sprake is van een brand. De rest is hiervan dan niet op de hoogte. Uiterst gevaarlijk dus. Wilt u zeker weten dat iedere aanwezige in uw pand tijdig zijn of haar weg naar buiten zoekt, kies dan ook voor een gekoppelde rookmelder. Quality Creations International heeft meerdere varianten in haar assortiment.

Onze gekoppelde rookmelders

Quality Creations International biedt diverse rookmelders aan. Twee daarvan zijn van de gekoppelde variant. De eerste is van het merk Fire Angel; de WST-630 Wi-safe2 rookmelder. Deze rookmelders zijn draadloos aan elkaar te koppelen en werken op een batterij die tien jaar garantie biedt. Het mooie van deze rookmelders is dat wanneer één zo’n melder begint te piepen, de andere automatisch volgen. Hiermee stelt u dus automatisch uw hele pand, hoe groot het ook is, makkelijk op de hoogte van een beginnende brand. Een andere gekoppelde rookmelder in onze collectie komt van het merk BRK; de DS700RF Radio Interlink. Deze rookmelders zijn draadloos te koppelen aan 230V rook- en hittemelders uit de 600 serie met behulp van de DS700RF Radio Interlink sokkel. Ook bij deze gekoppelde melders wordt dus een heel pand met een heldere en luide piep gealarmeerd als er ergens rook ontstaat.

Andere producten in brandveiligheid en brandpreventie

Zoals u begrijpt geven gekoppelde rookmelders u een erg prettig gevoel van zekerheid. Waar er ook brand uitbreekt in uw pand; niemand zal blijven zitten. Dat is maar goed ook, want een brand verspreidt zich erg snel. Gangpaden raken daardoor snel niet meer toegankelijk vanwege de vele rook, dus aanwezigen die helemaal in de andere vleugel zitten, zouden dan geen kant meer op kunnen. Wilt u naast deze of niet-koppelbare rookmelders nog meer producten in uw pand hebben waarmee u uw brandveiligheid verhoogt? Wij bieden ook nog aan:

  • Hittemelders
  • Koolmonoxidemelders
  • Blusdekens
  • Blussers
  • Noodverlichting

Contact met Quality Creations International

Heeft u behoefte aan onze gekoppelde melders of wilt u graag meer weten over onze producten? Bel ons dan via telefoonnummer 015-3693965 of stuur een mailtje met uw vraag of verzoek naar info@www.qualitycreations.nl. Verhoog in uw volledige pand de brandveiligheid dankzij onze gekoppelde rookmelders!