• Levering uit voorraad
 • Kennis van wet- en regelgeving
 • Specialist in brandveiligheid

BRK

BRK logo

Bestel producten van BRK

Bent u op zoek naar de (230V) rookmelders van het bekende merk BRK? Neem dan contact op met dé groothandel voor rookmelders: Quality Creations International. Al meer dan 25 jaar importeren en distribueren wij onder andere rookmelders, koolmonoxidemelders en andere producten van dit merk. De bekendste melder uit het portfolio is de BRK 7010BE waarvan er in de loop van de jaren honderdduizenden zijn geplaatst in met name nieuwgebouwde woningen. De 7010BE voldoet aan de NEN2555 en is daardoor geschikt om in te zetten als het bouwbesluit om rookmelders vraagt. Met de kennis van installatie zijn wij uw complete partner als het gaat om (brand)beveiliging. Hieronder kunt u lezen wat u bij ons als groothandel kunt verwachten van het merk BRK.

Bekijk het volledige assortiment van BRK dat wij leveren.

BRK: al jaren bewezen kwaliteit

BRK is voortgekomen uit het merk Dicon en is al vele jaren marktleider op het gebied van 230V rookmelders. Na kort van de Nederlandse markt verdwenen te zijn, is het merk weer helemaal terug met de bekende hardlopers als de BRK 7010BE en de BRK 660MBX. Geen ingewikkelde installatie of poespas; gewoon installeren en werken!

Ook binnen de batterij gevoede melders is een icoon aanwezig; de BRK SA410LiNF. Een melder die werkt op een 3V lithium accu met een garantie van 10 jaar. Met name binnen woningcorporaties en binnen de Belgische markt (vanwege de NF-keur) wordt deze topper breed ingezet.

BRK

Ons aanbod van BRK

Als exclusieve importeur en groothandel verkopen wij van BRK onder andere de volgende producten:

 • Rookmelder SA410LiNF
 • Rookmelder 7010BE

Wilt u meer weten over de eigenschappen en toepassingen van bovenstaande producten? Als distributeur van BRK-producten vertellen wij u hier graag meer over.

Vraag direct een offerte aan en ontvang een scherpe aanbieding op maat!

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Quality Creations International is ‘principal distributor’ van First Alert en BRK. U vindt bij ons  alle producten van BRK. Vraag een vrijblijvende offerte aan. Voor meer informatie kunt u bellen naar 015-3693965 of een e-mail sturen naar info@qualitycreations.nl. Als vakkundige distributeur voorzien wij u graag van het beste advies met betrekking tot de producten van BRK.

×

  Offerte aanvragen

  Naam

  E-mailadres

  Telefoonnummer

  Product

  Eventuele opmerkingen of vragen

  ×

   Vul uw naam en e-mailadres in om direct de datasheet per e-mail te ontvangen

   ×

    Offerte aanvragen

    Naam

    E-mailadres

    Telefoonnummer

    Product Category

    Eventuele opmerkingen of vragen

    ×