• Levering uit voorraad
 • Kennis van wet- en regelgeving
 • Specialist in brandveiligheid

Brandmelders

Quality Creations International helpt u graag in brandveiligheid

Om uw woning of bedrijfspand brandveiliger te maken, is het verstandig u eens te verdiepen in brandmelders. Quality Creations International helpt u hier graag bij. Wij nemen u met alle plezier mee in ons assortiment vol brandmelders. Het is een erg verstandige keus uw brandveiligheid te willen verhogen. Met de juiste producten op het gebied van brandpreventie wordt u namelijk tijdig gealarmeerd als ergens rook of brand begint te ontstaan. U kunt dan op tijd uw weg naar buiten vinden of direct de bron van de rook/het beginnende brandje opzoeken en blussen. Kortom, verhoog uw brandveiligheid vandaag nog. Kijkt u even mee naar ons assortiment?

Wat zijn brandmelders?

De term ‘brandmelders’ is eigenlijk een verzamelterm voor de vele soorten melders die u kunt installeren op het gebied van brandpreventie. Ten eerste zijn er de welbekende rookmelders. Deze brandmelders beginnen luid te piepen als ergens rook begint te ontstaan. ‘Waar rook is, is vuur’, dus u kunt op zo’n moment maar beter een weg naar buiten zoeken. Rook bevat namelijk vaak giftige stoffen en u wilt natuurlijk niet bewusteloos in uw huis of kantoor liggen, als er een brand plaatsvindt! Over giftige stof gesproken; wat dacht u van het geur-, kleur- en smaakloze koolmonoxide? Deze stof is giftig en kan tot een (dodelijke) koolmonoxidevergiftiging leiden. Gelukkig hebben wij ook daarvoor de best passende brandmelders; de zogenoemde koolmonoxidemelders. Tot slot vindt u in ons assortiment nog de hittemelders. Deze brandmelders zijn vooral handig op plekken waar rook sowieso wel geproduceerd wordt, zoals in een keuken of rookruimte. Zit de brandmelder waar u naar op zoek bent hier ook tussen?

Quality Creations International is uw partner in brandpreventie

Naar welke soort brandmelders ook u op zoek bent, u weet zeker dat u met een product van Quality Creations International de beste kwaliteit in handen hebt. Onze producten kenmerken zich namelijk aan het volgende:

Wees voortaan ook de brand de baas

Wacht niet langer en bestel nu ook producten om uw pand brandveiliger te maken. Kiest u voor een rookmelder, hittemelder of koolmonoxidemelder? Wij hebben het voor u. Wilt u meer informatie? Bel dan naar Quality Creations International via telefoonnummer 015-3693965 of stuur een mail naar info@www.qualitycreations.nl. Met onze brandmelders bent u voortaan de brand de baas!

×

  Offerte aanvragen

  Naam

  E-mailadres

  Telefoonnummer

  Product

  Eventuele opmerkingen of vragen

  ×

   Vul uw naam en e-mailadres in om direct de datasheet per e-mail te ontvangen

   ×

    Offerte aanvragen

    Naam

    E-mailadres

    Telefoonnummer

    Product Category

    Eventuele opmerkingen of vragen

    ×