• Levering uit voorraad
 • Kennis van wet- en regelgeving
 • Specialist in brandveiligheid

Brand veilig leven

Voorkom brandschade met de juiste middelen

Risico op een brand ondermijnt uw veilig leven. U wilt juist lekker onbezorgd door kunnen werken en wonen, zonder zich zorgen hoeven te hoeven maken of alle apparatuur wel uit staat, of uw machine geen vlam kan vatten of dat een rookkanaal geen gevaarlijke stoffen uitscheidt. Voorkom een brand daarom met de juiste middelen. Quality Creations International is al 25 jaar importeur en distributeur van producten en middelen in brandveiligheid. Wilt u ook leven in een huis of bedrijfspand waar het risico op brandschade tot een minimum is beperkt? Kies dan voor de producten van Quality Creations International.

Producten voor een brand veilig leven

Een prettig pand is een veilig pand. Om deze veiligheid te waarborgen en elke beginnende brand voor te kunnen zijn, is het aanschaffen van de juiste producten een vereiste. Bij Quality Creations International vindt u de beste en allernieuwste rookmelders, hittemelders, koolmonoxidemelders, blussers, blusdekens en noodverlichting. Al onze producten zijn van zeer hoge kwaliteit en komen van innovatieve merken zoals Fire Angel, First Alert en BRK. Met onze producten bent u ervan verzekerd in een veilig pand te zitten. Zodra er ook maar ergens rook of warmte ontstaat, beginnen onze producten helder en luid te piepen. U kunt dan in no time het brandje blussen met onze blusser of blusdekens. Is er al veel rook ontstaan en moet uw pand geëvacueerd worden? Dan kan iedereen snel en veilig zijn of haar weg naar buiten vinden dankzij onze duidelijke noodverlichting. Kortom, onze producten zorgen ervoor dat u bij elke brand de situatie veilig kunt maken.

Voorkom een brand en blijf veilig leven

Met de productie van Quality Creations International kunt u brandjes makkelijk en snel voorkomen. Onze medewerkers leven namelijk voor brandveiligheid en zorgen ervoor dat wij altijd alleen maar de beste producten in ons assortiment hebben zitten. Kies ook voor ons bedrijf in brandveiligheid en brandpreventie. Wij staan namelijk bekend om het volgende:

Contact op voor meer informatie over een brand veilig leven

Quality Creations International heeft al in heel Nederland de beste producten mogen afleveren, zodat iedereen voortaan elke brand veilig kan overmeesteren. Volgt u ook? U bereikt ons via telefoonnummer 015-3693965. Een mail sturen kan ook naar info@www.qualitycreations.nl. Kies voor Quality Creations International; voorkom een brand, vier een veilig leven!

×

  Offerte aanvragen

  Naam

  E-mailadres

  Telefoonnummer

  Product

  Eventuele opmerkingen of vragen

  ×

   Vul uw naam en e-mailadres in om direct de datasheet per e-mail te ontvangen

   ×

    Offerte aanvragen

    Naam

    E-mailadres

    Telefoonnummer

    Product Category

    Eventuele opmerkingen of vragen

    ×