• Levering uit voorraad
 • Kennis van wet- en regelgeving
 • Specialist in brandveiligheid

Assa Abloy heeft dé ideale vrijloopdeurdranger

Heeft u gekozen voor  de innovatieve vrijloopdeurdranger van Assa Abloy? Bij Quality Creations B.V. in Pijnacker sturen we deze moeiteloos aan. Met onze ervaring en vakkennis helpen we u graag verder. Bij ons bent u altijd welkom voor deskundig advies op maat om uw pand zo brandveilig mogelijk te maken.

Bent u benieuwd naar onze innovatieve vrijloopdeurdranger?

De vrijloopdeurdranger van Assa Abloy

De vrijloopdeurdranger van Assa Abloy wordt met name binnen de zorg veel toegepast. Assa Abloy  onderscheidt zich hier van de concurrentie. Veel installateurs geven de voorkeur aan een vrijloopdeurdranger van Assa Abloy vanwege zijn gebruiksgemak en geavanceerde technologie. Als specialist in brandveiligheid sluiten wij graag bij uw keuze aan. Vanuit de regelgeving zal de vrijloopdeurdranger nog wel moeten worden aangestuurd door een rookmelder (batterij gevoed of conform de NEN2555). Dit komt voort uit artikel 6.26 van het bouwbesluit. Met onze oplossingen zoals de Intelligente Meldervoet en de Quick Connect Box stuurt u moeiteloos uw Assa Abloy vrijloopdeurdranger aan. Sterker nog wij hebben deze met hen vooraf grondig getest en zelfs gedeeltelijk samen ontwikkeld. Geen risico dus voor u met als voordeel aanzienlijke lager aanschaf en montagekosten door de montagevriendelijke oplossing die Quality Creations u biedt.

Ontvang nu uw offerte!

Moet u  de vrijloopdeurdranger van Assa Abloy aansturen met een rookmelder? Aarzel dan niet langer. Vraag nu uw offerte aan en ervaar zelf de superioriteit en betrouwbaarheid van onze innovatieve oplossingen. Bij ons staat uw veiligheid altijd voorop. Bent u geïnteresseerd in de vrijloopdeurdranger van Assa Abloy of van ander topmerken zoals Dormakaba? Neem dan nu contact met ons op nemen via 015-3693965. Wij reageren zo snel mogelijk.

×

  Offerte aanvragen

  Naam

  E-mailadres

  Telefoonnummer

  Product

  Eventuele opmerkingen of vragen

  ×

   Vul uw naam en e-mailadres in om direct de datasheet per e-mail te ontvangen

   ×

    Offerte aanvragen

    Naam

    E-mailadres

    Telefoonnummer

    Product Category

    Eventuele opmerkingen of vragen

    ×