• Levering uit voorraad
 • Kennis van wet- en regelgeving
 • Specialist in brandveiligheid

Relaissokkel voor rookmelder

Een relaissokkel voor een rookmelder is een innovatief onderdeel om uw rookmelder te koppelen met uw vrijloopdeurdranger. Bij Quality Creations International (QCI) zoeken wij altijd naar manieren om woningen en bedrijfspanden veiliger te maken en daarbij het gemak van installeren niet uit het oog te verliezen. Zo zorgt een relaissokkel voor een rookmelder ofwel een Intelligente Meldervoet van BKE Solutions voor een betrouwbare koppeling tussen de rookmelder en de wettelijk verplichte vrijloopdeurdranger.

Bent u benieuwd naar een relaissokkel voor uw rookmelder?

De mogelijkheden van een relaissokkel voor rookmelder

Een relaissokkel voor rookmelder biedt een bijzonder eenvoudige manier om uw 230V (NEN2555) rookmelder te koppelen met een vrijloopdeurdranger. De relaissokkel is naast een schakeling voorzien van een gestabiliseerde 24V voeding die aangesloten kan worden op een vrijloopdeurdranger. Deze meldervoet is uitvoering getest met drangers van Dormakaba (TS99FL) maar ook van Assa Abloy en Geze.

Met zo’n brandmeldsokkel heeft u dus alleen nog een twee aderige kabel nodig tussen de plaats van de 230V rookmelder zit en de vrijloopdranger. Makkelijker kan niet! Daarnaast biedt de intelligente meldervoet extra functionaliteit, als de melders van de meldervoet verwijderd wordt zal de spanning naar de dranger worden uitgeschakeld, een failsafe oplossing dus!

Als rookmelderspecialist begrijpen wij hoe belangrijk het is dat alle componenten van uw systeem naadloos samenwerken en aansluiten op keuzes die u eerder maakte. Er zijn dus verschillende Intelligente Meldervoeten beschikbaar. BKE Solutions maakte vier verschillende varianten is er een versie voor de FireAngel SW10, een voor de Firex KF20, een voor de Ei146e en de Ei3016.

Liever zelf voorzien in een voeding? Dan kunt u natuurlijk gewoon een relais voor een deurdranger van FireAngel aanschaffen.
Overigens zal vanaf het derde kwartaal 2024 een door FireAngel ontwikkelde meldervoet beschikbaar komen; de PSU-PF-NLT. Ook deze meldervoet is failsafe!

Gebruik alle mogelijkheden: vraag advies bij onze experts

Bent u op zoek naar een betrouwbare relaissokkel voor rookmelder om op eenvoudige wijze vrijloopdeurdrangers aan te sturen? Wij zijn specialist in brandveiligheid voor uw bedrijf en kunnen u voorzien van professioneel advies en uitstekende nazorg. Ons team van experts staat klaar om u te helpen de beste producten te kiezen voor uw specifieke situatie. Neem vandaag nog contact met ons op, ontvang snel een gepersonaliseerde offerte en zorg ervoor dat uw gebouw optimaal beschermd is tegen brandgevaar.

×

  Offerte aanvragen

  Naam

  E-mailadres

  Telefoonnummer

  Product

  Eventuele opmerkingen of vragen

  ×

   Vul uw naam en e-mailadres in om direct de datasheet per e-mail te ontvangen

   ×

    Offerte aanvragen

    Naam

    E-mailadres

    Telefoonnummer

    Product Category

    Eventuele opmerkingen of vragen

    ×