Nodazzle

Hiermee komt u veilig uw woning uit

Met de noodverlichting van Nodazzle komt u bij brand veilig, snel en via de juiste route uw huis uit. Het is onderzocht dat u bij brand in huis gemiddeld drie minuten heeft om uw huis uit te komen. Dat is ontzettend kort. Want in die drie minuten zit ook nog de tijd dat u de brand ontdekt, overweegt wat u nu het beste kunt doen, wie er gered moet worden, wat u mee naar buiten wilt nemen, etc. De specialisten van Quality Creations International raden u daarom aan nu al een vluchtroute te bedenken. Zodra u deze bedacht heeft is het verstandig op strategische plekken de route (op ooghoogte) te markeren met Nodazzle toestellen. Kijkt u even mee naar nog meer voordelen van Nodazzle?

Nodazzle: het nieuwste in noodverlichting

Nodazzle noodverlichting is het nieuwste van het nieuwste in de wereld van noodverlichting. Het product is ontwikkeld door het innovatieve Wevac Technology. Omdat u dankzij de Nodazzle noodverlichting heel snel terug kunt vinden hoe uw vluchtroute loopt, is uw vluchttijd wel met 50% verkort ten opzichte van gewone noodverlichting. Dat is wel zo handig, gezien u maar drie minuten heeft om uw huis uit te komen.. U hoeft zich ook geen zorgen te maken dat deze noodverlichting ontsierend staat in uw interieur. Het zijn immers niet de welbekende groene blokken met EXIT-markering erop. De Nodazzle noodverlichting is zeer mooi weergegeven en past in elk interieur. Wist u trouwens dat deze verlichting altijd aan gaat bij beweging in het donker? Dus ook buiten een brand heeft u groot profijt van deze lampen.

De vele voordelen van Nodazzle

Kortom, deze nieuwe vorm van noodverlichting biedt u vele voordelen. In het donker, bij stroomuitval en bij brand. Wij zetten graag alle voordelen nog even voor u op een rij:

  • Met onze lampen kunt u twee keer zo snel vluchten
  • Meer zicht bij rook
  • Schakelt in bij rookontwikkeling en/of stroomuitval
  • Schakelt in bij beweging in het donker
  • Energiezuinig

Bent u ook klaar voor het nieuwste in noodverlichting?

Bent u ook klaar voor het nieuwste van het nieuwste in de wereld van de noodverlichting? Bestel dan vandaag nog via Quality Creations International nieuwe lampen. Heeft u vragen over deze verlichtingsvorm en de vele voordelen ervan? Bel dan onze specialisten via telefoonnummer 015-3693965 of stuur een e-mail naar info@www.qualitycreations.nl. Kies ook voor de veiligste verlichting, kies voor Nodazzle!