Ledology

De juiste noodverlichting redt levens

Quality Creations International heeft in HBI Bisscheroux de juiste partner gevonden als het gaat om noodverlichting, zeker wat betreft het nieuwste verlichtingsconcept: LEDOLOGY. Verlichting volgens LEDOLOGY is gemaakt van duurzame materialen en via een intelligente structuur. Een elektronische driver stuurt namelijk een LED lichtbron aan, waar allerlei functionaliteiten aan toegevoegd kunnen worden. Een mooi voorbeeld hiervan is een licht- en bewegingssensor. Deze sensor kan qua energieverbruik op high of low level werken. Wist u verder dat de juiste noodverlichting levens kan redden? Het blijkt erg lastig door een pand vol rook te lopen. Als het juiste pad voor u getoond wordt middels heldere noodverlichting, is uw kans op overleven enorm vergroot. Kortom, met de juiste noodverlichting weet iedereen in uw pand zich veilig, geordend en snel naar buiten te begeven. Kijkt u mee wat LEDOLOGY voor u kan betekenen?

Waarom is LEDOLOGY ontwikkeld?

Het bedrijf achter LEDOLOGY, HBI Bisscheroux, heeft de afgelopen jaren niet stilgezeten. Er is sprake van klimaatverandering, afkalvende biodiversiteit en uitputting van grondstoffen. Er moest dus wel iets veranderen om andere bronnen van elektriciteit voor licht aan te spreken. Daarom is LEDOLOGY bedacht. Deze vorm van noodverlichting dringt energieverbruik terug en rekent af met verspilling. Deze noodverlichting werkt ook met maar slechts één chip die alle functies aanstuurt. Heel efficiënt dus. Een LEDOLOGY lamp gaat minimaal 70.000 branduren mee en heeft vier jaar garantie. Bent u ook al overtuigd?

Hoe is LEDOLOGY toe te passen?

Deze nieuwe noodverlichting is prima toe te passen in gangen, galerijen, portieken, trappenhuizen en stallingen. Wist u trouwens dat elke lamp standaard is uitgevoerd met ‘AutoTest’? Deze functie test automatisch periodiek de conditie van de batterij, de elektronica en de lichtbron. Kortom, onze lampen geven u de zekerheid van veiligheid én van duurzaamheid. Wilt u meer producten aanschaffen om uw pand (brand)veiliger te maken? Quality Creations International biedt ook nog het volgende aan:

  • Enkele en gekoppelde rookmelders
  • Hittemelders
  • Koolstofdio- en monoxidemelders
  • Blusdekens
  • Blussers

Neem contact met ons op

Zoekt u voor uw pand de beste noodverlichting? Kies dan de verlichting van HBI Bisscheroux, te verkrijgen via Quality Creations International. Bel ons via telefoonnummer 015-3693965 of stuur ons een mailtje met uw vraag of verzoek naar info@www.qualitycreations.nl. Kies voor veiligheid, kies voor duurzaamheid, kies voor LEDOLOGY.