First Alert

Enkel het beste voor uw brandveiligheid

Omdat Quality Creations International enkel het beste aan wil bieden op het gebied van brandveiligheid en brandpreventie, verkopen wij enkel producten van Fire Angel, BRK en First Alert. Van het mooie merk First Alert verkopen wij bijvoorbeeld rookmelders, hittemelders, koolmonoxidemelders, blussers en blusdekens. Het merk zet alles op alles om uw woning of bedrijfspand zo veilig mogelijk te maken. Het bedrijf staat ook niet stil: First Alert heeft een heuse afdeling vol technici en ontwerpers die continu bezig zijn met het ontwikkelen van nieuwe oplossingen voor veilig wonen en werken. Kijkt u even mee naar waarom wij met gepaste trots graag de producten van dit merk aanbieden?

First Alert: actief in brandpreventie

Quality Creations International doet graag zaken met First Alert. Wij leggen u graag uit waarom en willen u daarmee direct overtuigen, dat de producten van dit merk ook voor u dé oplossing zijn. Ten eerste bestaat het bedrijf al sinds 1967. Het leunt dus al jaren op gedegen kennis en ervaring. Daarnaast is First Alert ‘s werelds grootste fabrikant in rook- en koolmonoxidemelders. Deze producten worden gedistribueerd naar meer dan 30 landen. U begrijpt, dat zegt dus wel wat! Maar hier houdt onze hoogwaardige relatie nog niet op. Het is namelijk naast fabrikant ook nog eens ontzettend actief. Zo zet het bedrijf zich tijdens de Koolmonoxidemaanden en de Brandpreventieweken, in samenwerking met de Brandweer en de Brandwondenstichting, zeer goed in om mensen te informeren en adviseren over brandveiligheid en brandpreventie. Bent u inmiddels ook overtuigd?

Brandveiligheid begint bij uzelf

Wij helpen u graag aan de beste en veiligste producten op het gebied van brandveiligheid. Maar onze partners van First Alert wijzen ons er gelukkig regelmatig terecht op dat snel, veilig en correct handelen bij een beginnende brand ook voor een deel bij u zelf ligt. Daarom delen wij hier graag met u wat goede tips van First Alert aangaande een vluchtplan:

  1. Stel een vluchtplan op
  2. Controleer of iedereen het pand veilig kan verlaten
  3. Spreek een vaste plek af voor de sleutels
  4. Zorg dat de vluchtroute altijd vrij is
  5. Oefen het vluchten regelmatig

Wilt u ook producten bestellen van dit mooie merk?

Wilt u ook de beste producten op het gebied van brandveiligheid? Kies dan ook voor producten van dit mooie bedrijf. Neem contact op met Quality Creations International via telefoonnummer 015-3693965 of stuur een mail naar info@www.qualitycreations.nl. Wij distribueren graag de producten van First Alert!