BRK

De beste producten vindt u bij ons

Omdat Quality Creations International u graag wilt voorzien van de beste producten op het gebied van brandveiligheid, hebben wij enkel de beste merken in ons assortiment zitten: First Alert, Fire Angel en BRK. BRK staat ook wel bekend als de wereldleider in de ontwikkeling en productie van rookmelders, hittemelders en koolmonoxidemelders. Al deze producten worden door BRK gemaakt volgens de nieuwste kwaliteitseisen. Nou heeft Quality Creations International ruim 25 jaar ervaring in het distribueren van deze producten, maar BRK heeft al zo’n 45 jaar ervaring in de fabricatie ervan! Kijkt u ook even in ons assortiment naar de producten van dit mooie merk?

Producten van BRK zijn zeer gewild

Dat BRK wereldleider is, is geen grootspraak. De producten worden in meer dan 30 landen verkocht. Wist u dat BRK jaarlijks ongeveer 14 miljoen rookmelders produceert? De kans is dus erg groot dat u ergens al een rookmelder heeft zien hangen van dit innovatieve merk. Ook al bestaat het bedrijf al zo’n 45 jaar; het staat nooit stil qua ontwikkeling en onderzoek. Er worden regelmatig nieuwe, geavanceerdere producten gemaakt. Hierdoor beantwoorden de producten van BRK steeds beter aan de behoefte van de klant. Alle producten zijn bovendien zeer simpel eigenhandig te installeren.

Zet zelf ook een stap in brandveiligheid

Innovatieve, geavanceerde producten helpen u natuurlijk al voor een ontzettend groot deel in het verhogen van uw brandveiligheid. Maar zelf kunt u gelukkig ook uw steentje bijdragen. Laat bijvoorbeeld nooit in huis kaarsen branden als u zelf niet aanwezig bent. En houd ook rekening met de locatie: een waxinelichtje branden vlak naast een gordijn is vragen om problemen. Ook op zakelijk gebied is het verstandig apparaten die niet gebruikt worden volledig uit te zetten. Zo voorkomt u dat apparaten kunnen doorbranden. Tot slot is het nooit verkeerd een plan op te stellen voor als er onverhoopt toch echt een brand ontstaat. Hierbij enkele tips:

  1. Stel een helder vluchtplan op
  2. Controleer of iedereen het pand zonodig veilig kan verlaten
  3. Verdeel vooraf specifieke rollen aan aanwezigen
  4. Zorg ervoor dat de vluchtroute altijd vrij is
  5. Oefen het vluchtplan regelmatig, samen met de BHV’ers

Bestel of bel

Heeft u behoefte aan de beste producten op het gebied van brandveiligheid? Kies dan ook voor de producten van de wereldleider in brandveiligheid. Bestel uw producten direct, neem contact op met Quality Creations International via telefoonnummer 015-3693965 of stuur een mail naar info@www.qualitycreations.nl. Wij zijn trots de producten van BRK te mogen distribueren!