• Levering uit voorraad
 • Kennis van wet- en regelgeving
 • Specialist in brandveiligheid

Brandmeldsokkel

Een brandmeldsokkel, ook wel bekend als Intelligente Meldervoet, wordt tussen de rookmelder en deurdranger geplaatst voor een goede brandveiligheid. In een appartementencomplex van een woningcorporatie of VvE dient de woningentreedeur zelfsluitend te zijn bij brand, een brandmeldsokkel maakt dit mogelijk. De sokkel voorziet in de schakeling tussen de rookmelder én de 24V voeding van de dranger, ongeacht van welk merk.

Bent u benieuwd naar onze innovatieve brandveiligheidsproducten?

De voordelen van een brandmeldsokkel

Bij Quality Creations International (QCI) bieden wij deze brandmeldsokkel als montage vriendelijke oplossing om uw rookmelders snel en eenvoudig te koppelen met de deurdranger. Het gebruik van een brandmeldsokkel biedt talrijke voordelen. Ten eerste zorgt een brandmeldsokkel voor een pijlsnelle koppeling tussen de rookmelder en de vrijloopdeurdranger. Daarnaast maakt het de koppeling failsafe. Bij het verwijderen van de rookmelder van de brandmeldsokkel zal de dranger in werking treden.

Bij QCI bieden wij een breed scala aan brandveiligheidsproducten van FireAngel en andere topmerken, zodat u altijd verzekerd bent van de hoogste kwaliteit. Ons aanbod aan brandveiligheidsproducten omvat ook diverse soorten brandmeldsokkels, zodat u de beste keuze kunt maken voor uw specifieke situatie. Zo is er een voor de FireAngel SW10, de Firex KF20 en voor de Ei146e en de Ei3016. Daar komt in het derde kwartaal van 2024 de PSU-PF-NLT van FireAngel nog bij. Natuurlijk helpen we u graag bij twijfel om de juiste keuze te maken.

Haal alles uit uw brandveiligheidssysteem

Bent u op zoek naar een betrouwbare brandmeldsokkel om uw vrijloopdranger eenvoudig aan te sturen? . Wij zijn specialist in brandveiligheid en hebben diverse innovatieve oplossingen die voldoen aan het bouwbesluit en kunnen u voorzien van professioneel advies en uitstekende nazorg. Ons team van experts staat klaar om u te helpen de beste producten te kiezen voor uw specifieke situatie. Neem vandaag nog contact met ons op voor een persoonlijke offerte en zorg ervoor dat uw gebouw optimaal beschermd is tegen brandgevaar.

×

  Offerte aanvragen

  Naam

  E-mailadres

  Telefoonnummer

  Product

  Eventuele opmerkingen of vragen

  ×

   Vul uw naam en e-mailadres in om direct de datasheet per e-mail te ontvangen

   ×

    Offerte aanvragen

    Naam

    E-mailadres

    Telefoonnummer

    Product Category

    Eventuele opmerkingen of vragen

    ×